Heippaa! Nyt on viikko takana jouluhaastetta ja uuden ruokavalion kokeilua. On aivan huippu olo, vaikka viikko oli kyllä actionia täynnä. Toivon että uudesta ruokavaliosta voisi tulla elämäntapa. Fyysisesti olo on mahtava, mutta henkisesti vielä mahtavampi. Tunnen oloni jollain tapaa vapaaksi ja moraalini olevan kohdillaan, nyt kun olen jättänyt punaisen lihan ja kanan pois ruokavaliostani. Tietenkin voisi olla paremminkin, jos ei söisi mitään eläinkunnan tuotteita, mutta jostainhan se on kuitenkin aloitettava. :) Uusia kasvisruokareseptejäkin on ollut kivaa kokeilla. Eilen tein kasvislasagnea, vähän soveltaen kylläkin, mutta oli kyllä hyvää. Ja minä en todellakaan ole mikää kokkikolmonen! 

Ainut juttu mikä vähän harmittaa, on se että reväytin TAAS takareiteni. Tämä on jo varmaan kolmas kerta vuoden sisään. Ärsyttää kyllä, mutta sain kaveriltani kinesioteippausohjeet, joten jospa noista teippauksista olisi apua, ja saisi selätettyä tuon vaivan. Ekan kerran reisi revähti, kun vedin juoksuintervalli treeniä, ja tahtoo vain aika-ajoin revähtää uudelleen. Harmi vaan sinänsä, kun liikuntainto on kova, eikä tahtoisi himmailla juoksulenkkien ja salitreenien kanssa. Sain muuten ihan uutta potkua salitreeniin, kun sain neuvoa tehdä supersarjoja. Ne vetää kyllä ihan hapoilla, ja tulee tosissaan tunne, että jotain on tullut tehtyä. Tykkään!! Salin laitteesta nappasin myös tämän päivän blogi otsikon. Sopi niin hyvin viikon fiiliksiin.

No niin ja sitten viikon iloisimpiin uutisiin, eli jouluhaasteen etenemiseen. Hyvin etenee: viimeviikon paino 79,7, ja tällä viikolla 77,7. Veikkaan kyllä, että osa tuosta mitä lähti oli nesteitä, joten ens viikolla varmaan odotettavissa pienempiä numeroita, mutta silti huippufiilis! Ihan Superhyvää alkuviikkoa, ja kaikille oman pystyvyytensä epäilijöille: Pystytte vaikka mihin, jos vain niin päätätte!