No niin nyt on aika avata uusi blogi! Ajattelin tarvitsevani jotain uutta intoa treenaamiseen, terveellisesti syömiseen ja painonhallintaan, joten ajattelin ajatusten purkamisen, auttavan motivaatio-ongelmien kanssa. Toivottavasti jaksan nyt oikesti paneutua tähän blogin kirjoitukseen, kun tuppaa usein jäämään asiat vähän kesken, mutta kokeillaan kuiteski.

Innostuin nyt tämän blogin kirjoituksesta, kun otin vastaan jouluhaasteen, eli 23.12 mennessä pitäisi olla karissut kymmenen kiloa. Huu, kuulostaa paljolta ja sitä se onkin ainaskin minulle, mutta täysillä tuohon aion tähdätä. Olen mielestäni melko hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta rankan kevään ja kesän aikana on kiloja tosiaan VÄHÄN kertynyt ja nyt olisi hyvä aika karistaa ne pois, että vaatteet istuisivat vähän paremmin. :)

Haaveenani on jo kauan ollut kokeilla kasvisruokavaliota ja ajattelin aloittaa kasvisruokavalio kokeilun nyt näin jouluhaasteeseen ryhtymisen yhteydessä. Tiedän toki, että tämä ei tarkoita pelkkien porkkanoiden ja salaatin pupeltamista. Olen jo jonkun aikaa kokannut lähinnä kasvisruokareseptien mukaisia ruokia, joten olen sitä mieltä, että kasvisruokavalio voi yhtälailla olla nautinnollista, kuin liharuoat. Eikä kasvisruokavaliolle ryhtyminen estä herkkujen kuten suklaan nauttimista (ainakaan omalla kohdallani, kun kokeilen pescovegetaarista ruokavaliota), joten liiallista lipsumista tulee välttää. 

Julistan jouluhaasteen alkaneeksi 3.10.2015. Lähtöpaino (aivan liikaa) 79,8 kiloa. Tavoitepaino: 69,8You-Can-Do-It-Meme-Puppy-2.jpg

http://quotesfans.com/you-can-do-it-dog-meme/